directiewisseling-Michiel van den Bovenkamp-Robin Voet

Nieuwe CEO voor Base Logistics Group

Oprichter Robin Voet neemt na bijna 28 jaar afscheid

Base Logistics Group, de logistiek dienstverlener uit Moerdijk, heeft een nieuwe CEO. Oprichter Robin Voet droeg op 7 maart zijn taken over aan Michiel van den Bovenkamp, die tot dan toe Operationeel Directeur was. Voet startte in 1994 eigenhandig het bedrijf Base Logistics en richtte in 2016 Base Logistics Group op, waar naast Base Logistics inmiddels ook de bedrijven HealthLink en SLS toe behoren. De bedrijvengroep heeft een personeelsbestand van ongeveer 550 man en een jaaromzet van 135 miljoen euro.

Terugblik

In een intern bericht waarin hij zijn aankomende afscheid aankondigt, zegt vertrekkend CEO Robin Voet dat het bedrijf altijd een belangrijk en bepalend onderdeel van zijn leven is geweest. Voet kijkt met veel plezier en volle tevredenheid terug op de tijd sinds de oprichting: ‘Wat ooit begon met een idee voor een logistiek concept, is inmiddels ontwikkeld tot een mooie organisatie met een internationaal team van betrokken collega’s. Dankzij hun toewijding en professionaliteit is Base Logistics Group geworden wat het nu is en daar ben ik erg trots op.’

Opvolging

De nieuwe CEO Michiel van den Bovenkamp begon bijna 22 jaar geleden bij Base Logistics. Hij zegt heel erg uit te kijken naar zijn nieuwe rol: ‘Ik vind het een eer om in de voetsporen te mogen treden van de man die aan de wieg stond van de succesvolle organisatie die Base Logistics Group is geworden.’ Voet heeft naar eigen zeggen alle vertrouwen in zijn opvolger: ‘Michiel is in al die jaren met de organisatie meegegroeid en we hebben sindsdien heel intensief met elkaar samengewerkt. Ik ben ervan overtuigd dat hij de juiste persoon is om de organisatie verder te begeleiden, want hij heeft het ‘Base Logistics Group-dna’ en kent het bedrijf als geen ander.’ Robin Voet blijft overigens op de achtergrond als adviseur bij de organisatie betrokken.


Download Press Kit