Medical Logistics

Base Logistics biedt end-to-end visibility die onmisbaar is voor fabrikanten en leveranciers van medische hulpmiddelen.

Dankzij de combinatie van onze geavanceerde applicatie Klairy, zorgvuldig getrainde professionals en ons wereldwijde netwerk, is Base Logistics de beste keus op het gebied van bedrijfskritische medische logistiek en services.

Tailored Solutions

We bieden oplossingen op maat voor bedrijven in de life science-industrie die hun logistieke en backofficeservices willen outsourcen. Dankzij onze gespecialiseerde logistieke diensten kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijf zijn operationele doelen bereikt.

Warehouse Logistics services

Warehouse & Logistics Services

We zijn gespecialiseerd in de logistieke verwerking van medische apparatuur, op basis van ruime ervaring in de branche.

Financial Services

Financial Services

Base Logistics biedt u alle middelen die nodig zijn voor financiële activiteiten in Europa.

Call center

Callcenter

Ons professionele callcenter biedt Customer Service in 12 talen en eerstelijns-ondersteuning voor alle betrokkenen in het proces.

Order-to-cash Services

Order-to-cash Services

Verbeter uw klanttevredenheid en cashflow, dankzij onze end-to-end Order-to-cash-diensten voor B2B- en B2C-bedrijven.

Warehouse & Logistics Services

We zijn gespecialiseerd in de juiste logistieke verwerking van medische apparatuur, op basis van ruime ervaring in de branche.

Naast onze uitgebreide Transport Management-diensten, bieden we geconditioneerde opslagruimte waarmee organisaties in de gezondheidszorg en farmaceutische industrie kunnen voldoen aan de strenge eisen binnen de branche. Uiteraard inclusief actieve en passieve Cold Chain-oplossingen en klanteigen service area’s.

Ons Inventory Management omvat een betrouwbaar cycle count-programma en dagelijkse matching reports. Onze feilloze interne systemen zorgen ervoor dat altijd het juiste lot- en serienummer wordt verzonden.

ISO 13485:2016
Certificering
5
Quality System audits per jaar
ISO 9001:2015
Certificering

Hoge kwaliteit

Base Logistics werkt volgens één uniform ISO 13485-gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem dat we gebruiken in al onze 100% medische opslaglocaties. We kunnen internationaal nagenoeg overal de volgende dag leveren.

Strategische voorraadlocaties

We beheren strategische voorraadlocaties over de hele wereld, waarmee we onze klanten een wereldwijde oplossing kunnen bieden voor hun wensen op het vlak van Customer Care en logistiek. Al onze faciliteiten en strategische voorraadlocaties werken met Klairy, ons slimme Transport Management- en Warehouse Management-systeem.

Services

We bieden Value Added Services als weefseldistributie, testing, kalibratie en batterijvervanging. Dankzij gedetailleerde informatie in Klairy zoals serie-, batch- en lotnummers, kunt u eenvoudig de volledige geschiedenis van een product terugvinden.

Financial Services

Wij bieden u alle middelen die nodig zijn voor financiële activiteiten in Europa.

Onze uitgebreide fiscale ervaring voldoet aan de strenge eisen van zowel particuliere als beursgenoteerde ondernemingen in de VS. We bieden onder meer btw-beheer en -verlegging, fiscale vertegenwoordiging en Fiscal & Customs-management. Onze webportal biedt gedetailleerde rapporten, allemaal 24 uur per dag beschikbaar.

Order-to-cash Services

Verbeter uw klanttevredenheid en cashflow, met onze end-to-end Order-to-cash-diensten voor B2B- en B2C-bedrijven. Wij beheren het volledige bestelproces namens u, van orderinvoer tot retourenmanagement en facturatie & incasso.

Callcenter

Ons professionele callcenter biedt Customer Service in 12 talen en eerstelijns-ondersteuning voor alle betrokkenen in het proces. Onze vriendelijke Customer Service-medewerkers handelen telefoongesprekken professioneel af en zijn getraind om een uitstekende band met klanten op te bouwen.

We maken gebruik van dedicated teams, voor zowel kleine als grote bedrijven. Inkomende communicatie omvat contact via telefoon, e-mail en EDI.

Heeft u vragen?

Laat uw contactgegevens achter via onderstaand formulier, zodat we contact met u kunnen opnemen.