Overeenkomst SPIE Nederland

SPIE Nederland heeft een raamovereenkomst afgesloten met Base Logistics, dat SPIE logistiek ondersteunt bij het uitvoeren van uiteenlopende Field Services voor verschillende klanten. Binnen het contract dat SPIE heeft afgesloten met Base Logistics vallen onder andere Warehousing, Transport en Value Added Logistics.

SPIE koos voor Base Logistics omdat een partij werd gezocht die actief meedenkt in het zo efficiënt mogelijk houden van voorraad, zonder afbreukrisico. Daarnaast was het van belang dat de nieuwe partner flexibel was met betrekking tot verschillende projecten en andere VAL-activiteiten. Base Logistics bleek de beste match in de markt.

INZICHT
Voor volledig inzicht in alle logistieke mijlpalen, maakt SPIE Nederland gebruik van de logistieke applicatie Klairy. Deze online tool van Base Logistics combineert Transport Management, Warehouse Management en Finance Management. Klairy geeft inzicht in voorraad en goederenstromen, inclusief KPI’s en voorraadniveaus.

INNIGHT
Als onderdeel van de samenwerking met SPIE Nederland verzorgt Base Logistics via zusterbedrijf Special Logistic Services (SLS) 24×7 Innight-distributie, waarbij spare parts direct kunnen worden afgeleverd in de auto’s van engineers. Waar nodig worden defecte spare parts direct retourgenomen, om in het depot te worden verwerkt.

BASE LOGISTICS
Base Logistics is een asset-light-aanbieder van geïntegreerde Transport- en Warehouse Management-services, opgericht in Nederland en wereldwijd actief. Het bedrijf is gespecialiseerd in tijd- en missiekritische diensten voor de hightech- en medische industrie en heeft zijn hoofdkantoor in Moerdijk.

SPIE NEDERLAND
SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, Europees actief in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. SPIE Nederland behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland.