Verhuizing

Nog dit jaar verhuist Base Logistics naar een hypermoderne nieuwe locatie in Moerdijk. Ons nieuwe onderkomen heeft een opslagcapaciteit van ruim 15.000 m² en biedt daarnaast uiteraard ruimte voor alle kantoormedewerkers. Zowel het hoofdkantoor in Zwijndrecht als het DC in Amsterdam verhuizen naar de Logistic Boulevard in Moerdijk. Daarmee verlaat Base Logistics voor het eerst sinds haar bestaan de Drechtsteden.

Drechtsteden
Het hoofdkantoor van Base Logistics is 22 jaar lang gevestigd geweest in de Drechtsteden. Directeur Robin Voet: “Doordat uitbreiding van de Zwijndrechtse en de Amsterdamse locatie niet mogelijk was, moest gezocht worden naar een nieuw pand voor beide vestigingen. Uiteindelijk vonden we in het project ‘Smartlog’ in Moerdijk het ideale nieuwe onderkomen.”

Het aankomende hoofdkantoor van Base Logistics is gelegen op het bedrijvenpark “Moerdijk”, strategisch gelegen tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen. Moerdijk is een van de absolute logistieke hotspots van Nederland en ligt 25 kilometer ten zuiden van Zwijndrecht. Naar verwachting betrekt Base Logistics het pand in het laatste kwartaal van 2016.