Haal het beste uit uw Service Parts Logistics

Uw klanten willen uw producten en diensten steeds sneller ontvangen en dus is het belangrijk dat u uw Service Parts Logistics stroomlijnt. Het uitbesteden van uw Service Parts Logistics aan Base Logistics levert u kortere doorlooptijden en een hogere klanttevredenheid op.

Service parts logistics

Wij zijn gespecialiseerd in logistiek voor de veeleisende hightech- en medische industrie. Met een wereldwijd netwerk van meer dan 600 opslaglocaties tot onze beschikking, kunnen we op een flexibele en onafhankelijke manier de meest geschikte locatie voor de opslag van uw goederen bepalen.

Krachtige management-tool

Wij beschikken over de meest actuele logistieke data en de kennis om die te koppelen aan uw gegevens, de ervaring van onze logistieke specialisten en andere externe data. Het resultaat is een krachtige managementtool die u helpt uw logistiek en andere bedrijfsprocessen te analyseren en te optimaliseren.

Uniek concept

Maak gebruik van de beste SPL-oplossingen via één onafhankelijk contactpunt. Ons team van specialisten helpt u om uw handelsrisico’s en time-to-market te verminderen. Dankzij ons unieke concept kunt u uw activiteiten schalen, zodat ze meebewegen met de groei van uw bedrijf.

Kwaliteit

Naast onze ISO 9001:2008 certificering voldoen we aan de normen van ISO 13485:2003, voor medische hulpmiddelen.

Services

single it platform

Single IT platform

Onze logistieke applicatie Klairy combineert op unieke wijze Transport Management en Warehouse Management in één meertalig webbased systeem. Klairy maakt processen inzichtelijk en bewaakt gemaakte afspraken. Daarnaast vindt u hierin alle benodigde vervoersdocumenten.

Klairy geeft u volledig inzicht in uw voorraad en goederenstromen, inclusief strategische voorraadniveaus. U vindt alle relevante informatie binnen één goed geordend systeem, in realtime.

U hoeft zich geen zorgen te maken over ingewikkelde implementatieprocessen. Klairy is te gebruiken in uw eigen internetbrowser en u kunt er direct mee aan de slag. Het is uiteraard ook mogelijk om Klairy met bestaande systemen te integreren.

flexible engineering

Flexibele engineering

Ons team van toegewijde engineering professionals staat garant voor een foutloos bedrijfsproces-ontwerp. Met jarenlange expertise op het gebied van netwerkmodellering en procestechnologie zorgen we voor flexibele engineering van hoge kwaliteit. Dit maakt schaalbare en duurzame oplossingen over de hele wereld mogelijk, via ons omvangrijke partnernetwerk.

global

proactive program management

Proactive Program Management

Base Logistics werkt met helder gedefinieerde Statements of Work (SOW’s). Ons proactieve programmabeheer omvat uitgebreide gegevensanalyses en geautomatiseerde cycle counts. Structurele audits en pick verification zorgen voor een constant hoge kwaliteit. Zo kunnen wij volledig inzicht geven in uw voorraad, dankzij onze logistieke applicatie Klairy. Hiermee heeft u realtime inzicht in uw logistiek, inclusief Key Performance Indicators zoals de On Time Performance.

spl services

Base Logistics is er volledig op ingesteld om effectief om te gaan met uitzonderingen en klantspecifieke afspraken. De Control Tower van Base Logistics houdt alle zendingen nauwlettend en proactief in de gaten, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Loopt de levering geheel volgens verwachting, dan ontvangt u geen overbodige berichten. Wijkt er ergens in het proces iets af, dan wordt u snel geïnformeerd. Zo houdt u tijd vrij om u te richten op uw core business.

Warehouse Management

Wij beheren uw voorraad op een van onze beveiligde voorraadlocaties. Base Logistics beschikt over een wereldwijd netwerk van meer dan 600 voorraadlocaties, waaronder ons hoofdkantoor in Moerdijk met een beveiligingssysteem van BORG-klasse 4.

Transport Management

Base Logistics selecteert de meest geschikte vervoerder voor uw zending. Zo heeft u toegang tot honderden vervoerders, via één onafhankelijk aanspreekpunt.

Return Management

Ons geautomatiseerde proces zorgt voor efficiënter en rendabeler retourbeheer. Uw technici gebruiken en raadplegen gewoon Klairy met hun telefoon of tablet. Klairy biedt inzicht in uw retourgoederenstroom, wat leidt tot een hogere herbruikbaarheid van uw retourgoederen.

Demo & Eval Management

Effectief beheer zorgt voor lagere kosten dankzij volledig inzicht in de status en locatie van demo-producten.

Supply Chain Modelling

Onze unieke werkwijze geeft u inzicht in uw supply chain, zodat u makkelijk verschillende opties naast elkaar kunt zetten.

Value Added Logistics

We leveren hoogwaardige maatwerkoplossingen, speciaal ontworpen om u optimale flexibiliteit te bieden en ervoor te zorgen dat u altijd kunt voldoen aan de eisen van uw klanten.

WEEE (waste) Management

We beschikken over programma’s om te voldoen aan de WEEE/AEEA-richtlijn, gebaseerd op een uitgekiende ‘reverse & repair’-strategie.

Global Trade Management

De IOR (Importer of Record) & EOR (Exporter of Record) wordt door overheden officieel erkend als de officiële partij bij een internationale zendingstransactie. Hoewel de meeste bedrijven producten exporteren of importeren naar een specifieke bedrijfsentiteit als ze producten kopen of verkopen, kan het lastig zijn om garantie of noodvoorraadprogramma’s te bieden, zonder een verkooporganisatie die als IOR optreedt.

global trade management

Dankzij onze ervaring in het voldoen aan de IOR/EOR-normen, kunnen we de cruciale import en export van uw producten in landen over de hele wereld verzorgen. Onze lokale partners, die volledig worden getoetst aan de Amerikaanse Foreign Corrupt Practices Act (FCPA) voordat we met hen zakendoen, hebben uitgebreide kennis van lokale douaneregels met betrekking tot export- en importtransacties.

Customs en compliance

Base Logistics biedt IOR- en EOR-diensten in meer dan 100 landen. Wij bieden compliance-oplossingen om wereldwijd producten van onze klanten probleemloos door de douane te laten gaan. Base Logistics helpt u de risico’s te beperken op het gebied van customs en compliance.

Screening

Volgens de Amerikaanse wet mogen exporteurs hun goederen niet verkopen aan ‘ongewenste entiteiten’. Base Logistics biedt een uitgebreid ‘denied party’-screeningsproces, waarbij we gebruikmaken van de meest recente internationale informatie.

Authorized Economic Operator

Wij voldoen aan de strenge eisen van de Douane. Daarom heeft Base Logistics de status van Authorised Economic Operator (AEO) verkregen. De AEO-status is de Europese tegenhanger van C-TPAT, de veiligheidsmaatregelen die de Verenigde Staten hebben ingesteld na 11 september 2001. Dankzij het AEO-certificaat is voor onze klanten de kans op vertragingen door controles veel kleiner.

Global Network

Base Logistics heeft een wereldwijd partnernetwerk, tot in alle uithoeken van de wereld. Op basis van partnerships met ‘Approved Partners’ over de hele wereld, hebben we een betrouwbaar wereldwijd netwerk opgezet, met slimme logistieke oplossingen. Dankzij onze professionele meertalige specialisten kunnen we de meest efficiënte hoogwaardige service bieden, inclusief echte persoonlijke aandacht.

global network

Wereldwijd netwerk

Het mondiale netwerk van Base Logistics biedt regionale distributiecentra, een netwerk van ruim 600 wereldwijde strategische opslaglocaties en meer dan 900 ‘pick-up and drop-off’ (PuDo)-locaties in heel Europa, inclusief slimme locker-oplossingen. Dit netwerk is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van klanten in de veeleisende hightech- en medische industrie.

Realtime inzicht

Door geofencinggegevens te verzamelen tussen onze Strategic Stocking Locations en de eindbestemming van critical goods, kunnen we u zelfs realtime inzicht geven in de status van directe ritten.

Alle transportmodaliteiten

Dankzij onze gecombineerde en geïntegreerde oplossingen kunnen we u een concurrerende en heldere, wereldwijde oplossing bieden voor alle transportmodaliteiten. Eén waarin we gebruik maken van verschillende vervoerders voor de uitvoering van uw transport. Wij volgen en beheren dit transport namens u.

Volg ons

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens. *

Nieuws

SLS Benelux overgenomen door Base Logistics Group

Base Logistics Group heeft SLS Benelux overgenomen. SLS, voluit Special Logistic Services BV, met vestigingen in Breda, Amsterdam en Schelle (België), is specialist in Field Service LogisticsLees verder

Brexitnieuws

Er zijn nog steeds geen definitieve afspraken gemaakt over de Brexit, tussen het Verenigd Koninkrijk (VK) en de Europese Unie (EU). Volgens Ralph Antonise, Customs & Compliance Supervisor bij Base Logistics, kunnen bedrijven zich wel al voorbereiden.
Lees verder

Importheffingen op producten VS

De EU-commissie heeft besloten per vandaag, 20 juni 2018, extra ad valorem-heffingen toe te passen op de import van diverse Amerikaanse goederen in de EU.

In deze eerste fase gaat het omLees verder

Case Study Ridder

De aandrijfsystemen van Ridder Drive Systems staan bekend om hun betrouwbaarheid, robuustheid, montagegemak en flexibiliteit. Base Logistics verzorgt Transport ManagementLees verder

Tools

Tarief Service Parts Logistics

In de SPL-tarieven zijn de inslag, opslag en uitslag tarieven inbegrepen. Om deze tarieven direct op het scherm te kunnen tonen, verzoeken wij u vriendelijk uw gegevens, inclusief contactgegevens in te voeren. We nemen contact op met meer informatie over de geselecteerde diensten.

Uw aanvraag
Geselecteerde landen:
Geen
  Uw gegevens
  Gewenste aanvullende diensten

  Naast de opslag van uw goederen bieden wij ook aanvullende Value Added Logistics diensten. Maak een selectie uit een van de volgende diensten:

  Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens. *

  Volumegewicht

  Het gewicht en de ruimte die een pakket inneemt, zijn van belang bij het bepalen van de verzendkosten. Daarom wordt bij het berekenen van de prijs van uw zending ook gebruik gemaakt van het zogenaamde volumegewicht. Het is belangrijk voor elke zending het volumegewicht te berekenen en te vergelijken met het werkelijke gewicht in kilo’s. De verzendkosten worden vastgesteld op basis van het hoogste van beide ‘gewichten’.

  Voor de berekening van het volumegewicht bepaalt u eerst het volume; lengte x breedte x hoogte (in centimeters). Voor zendingen via luchtvracht en de ‘express’ service van internationale koeriers, deelt u het volume door de factor 6000 (in sommige gevallen 5000). Voor de ‘economy’ service via de integrators deelt u het volume door 4000. Bij binnenlandse zendingen via de integrators gebruikt u de factor 3333.

  De daadwerkelijke factor kan per vervoerder verschillen. Voor een actuele opgave van het volumegewicht van uw zendingen, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

  cm
  cm
  cm
  kg
  Track & Trace

  In ons logistieke systeem Klairy vindt u de actuele status van elke zending. Heeft u al een Klairy-login, dan kunt u hier direct inloggen. Als u nog geen inloggegevens heeft, dan kunt u die bij ons aanvragen.

  Heeft u nu alleen het trackingnummer van één van onderstaande vervoerders bij de hand, dan kunt u hieronder het trackingnummer invoeren.

  dhl
  fedex
  tnt
  ups
  dpd
  Public Holidays

  Hieronder vindt u de internationale vrije dagen voor augustus 2019. Een volledig overzicht van alle internationale vrije dagen vindt u hier.

  Donderdag 1 augustus 2019
  Barbados, Bermuda, Bénin, Congo (DRC), El Salvador, Guyana, Jamaica, Nicaragua, North Cyprus, Saint Lucia, Saint Vincent and Grenadines, Switzerland, Trinidad and Tobago, Turks and Caicos Islands

  Vrijdag 2 augustus 2019
  Bermuda, Costa Rica, El Salvador, Macedonia, Rwanda

  Zaterdag 3 augustus 2019
  Andorra, El Salvador, Equatorial Guinea, Guinea-Bissau, India, Niger

  Zondag 4 augustus 2019
  Andorra, Bhutan, Cook Islands, El Salvador, Ghana

  Maandag 5 augustus 2019
  Andorra, Anguilla, Antigua and, Barbuda, Australia, Australia, Bahamas, Barbados, British Virgin, Islands, Burkina Faso, Canada, Cook Islands, Croatia, Dominica, El Salvador, El Salvador, Ghana, Grenada, Guernsey, and Alderney, Iceland, Ireland (Eire), Kiribati, Montserrat, Saint Kitts, and Nevis, Spain, Tuvalu, UK (United, Kingdom), Zambia

  Dinsdag 6 augustus 2019
  Antigua and, Barbuda, Bolivia, British Virgin, Islands, El Salvador, Jamaica, Saint Kitts, and Nevis, Saudi Arabia

  Woensdag 7 augustus 2019
  British Virgin, Islands, Colombia, Côte d’Ivoire, Saudi Arabia

  Donderdag 8 augustus 2019
  Anguilla, Saudi Arabia, Tanzania

  Vrijdag 9 augustus 2019
  Anguilla, Ecuador, India, Saudi Arabia, Singapore, South Africa, Suriname

  Zaterdag 10 augustus 2019
  Afghanistan, Bahrain, Djibouti, Ecuador, Egypt, Kuwait, Libya, Maldives, Nicaragua, Qatar, Saudi Arabia, Sudan, Turkey, UAE (United, Arab, Emirates), Yemen

  Zondag 11 augustus 2019
  Afghanistan, Algeria, Azerbaijan, Bahrain, Bangladesh, Bosnia and, Herzegovina (FBiH), Burkina Faso, Burundi, Bénin, Central, African, Republic, Chad, Chad, Comoros, Côte d’Ivoire, Djibouti, East Timor, Egypt, Eritrea, Gabon, Gambia, Ghana, Guinea, Guinea-, Bissau, Guyana, India, Indonesia, Iraq, Israel, Japan, Jordan, Kazakhstan, Kosovo, Kuwait, Kyrgyzstan, Lebanon, Libya, Madagascar, Malaysia, Maldives, Mayotte, Niger, Nigeria, North Cyprus, Oman, Philippines, Qatar, Rwanda, Saudi Arabia, Singapore, South Sudan, Sudan, Suriname, Syria, Sénégal, Tajikistan, Tanzania, Togo, Tunisia, Turkey, UAE (United Arab Emirates), Uganda, Uzbekistan, West Bank and Gaza, Yemen

  Maandag 12 augustus 2019
  Afghanistan, Albania, Algeria, Azerbaijan, Bahrain, Bangladesh, Brunei, Burkina Faso, Burundi, Chad, Chad, Christmas, Island, Cocos (Keeling) Islands, Comoros, Côte d’Ivoire, Djibouti, Egypt, Ethiopia, Grenada, Guyana, India, Iran, Iraq, Japan, Jordan, Kenya, Kosovo, Kuwait, Lebanon, Libya, Malaysia, Malaysia, Maldives, Mali, Mauritania, Morocco, Nepal, Niger, Nigeria, North Cyprus, Oman, Pakistan, Qatar, Rwanda, Samoa, Saudi Arabia, Sierra Leone, Singapore, Somalia, South Sudan, Spain, Spain, Sri Lanka, Sudan, Syria, Tajikistan, Thailand, Tokelau, Tunisia, Turkey, Turkmenistan, UAE (United, Arab, Emirates), West Bank, and Gaza, Yemen, Zimbabwe

  Dinsdag 13 augustus 2019
  Afghanistan, Azerbaijan, Bahrain, Bangladesh, Cameroon, Central, African, Republic, Egypt, Grenada, India, Iraq, Jordan, Kuwait, Lebanon, Libya, Maldives, Mauritania, Morocco, North Cyprus, Oman, Pakistan, Qatar, Saudi Arabia, Somalia, Sudan, Syria, Tunisia, Turkey, UAE (United, Arab, Emirates), West Bank, and Gaza, Yemen, Zimbabwe

  Woensdag 14 augustus 2019
  Australia, Cameroon, Egypt, Iraq, Jordan, Kuwait, Maldives, Morocco, North Cyprus, Oman, Pakistan, Pakistan, Qatar, Saint Helena, Saudi Arabia, Sri Lanka, Sudan, Syria, Turkey, Yemen

  Donderdag 15 augustus 2019
  Andorra, Austria, Bangladesh, Belgium, Burkina Faso, Burundi, Bénin, Cameroon, Cape Verde, Central, African, Republic, Chile, Congo, (Republic), Costa Rica, Croatia, Cyprus, Côte d’Ivoire, France, French, Guiana, (Guyane), French, Polynesia, Gabon, Gambia, Germany, Greece, Guadeloupe, Guatemala, Guinea, Equatorial, Guinea, Haiti, Holy See, (Vatican City), India, Italy, Jordan, Lebanon, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Madagascar, Maldives, Malta, Martinique, Mayotte, Monaco, New, Caledonia, North Korea, Panama, Paraguay, Poland, Portugal, Romania, Rwanda, Réunion, Saint, Barthélemy, Saint Martin, Saint Pierre, et Miquelon, San Marino, Saudi Arabia, Seychelles, Slovenia, South Korea, Spain, Switzerland, Sénégal, Togo, Vanuatu, Wallis and, Futuna

  Vrijdag 16 augustus 2019
  Dominican, Republic, Gabon, Holy See, (Vatican City)India, Nepal, Saudi Arabia

  Zaterdag 17 augustus 2019
  Argentina, Gabon, India, Indonesia, Saudi Arabia

  Maandag 19 augustus 2019
  Afghanistan, Argentina, Canada, Colombia, Hungary, Venezuela

  Dinsdag 20 augustus 2019
  Estonia, Hungary, Iran, Morocco

  Woensdag 21 augustus 2019
  Micronesia(FSM), Morocco, Philippines

  Vrijdag 23 augustus 2019
  Bangladesh, IndiaNepal

  Zaterdag 24 augustus 2019
  India, Liberia, Ukraine

  Zondag 25 augustus 2019
  North Korea, Uruguay

  Maandag 26 augustus 2019
  Abkhazia, Gibraltar, Guernsey and Alderney, Isle of Man, Jersey, Moldova, Namibia, Papua New Guinea, Philippines, Saint Helena, UK (United Kingdom), Ukraine

  Dinsdag 27 augustus 2019
  Abkhazia, Moldova

  Woensdag 28 augustus 2019
  Georgia, India

  Donderdag 29 augustus 2019
  Peru, Slovakia

  Vrijdag 30 augustus 2019
  East Timor, Kazakhstan, North Cyprus, Peru, Turkey

  Zaterdag 31 augustus 2019
  Algeria, Bahrain, Comoros, Djibouti, Egypt, Gambia, IndiaIraq, Kuwait, Kyrgyzstan, Libya, Malaysia, Maldives, Moldova, Niger, Oman, Philippines, Sudan, Syria, Trinidad and Tobago, Tunisia, UAE (United Arab Emirates), Vietnam, West Bank and Gaza, Yemen

  Kijk voor meer informatie op: www.qppstudio.net

  Transportverzekering

  Base Logistics zorgt dat uw goederen vervoerd worden. Ondanks onze goede zorgen en die van de feitelijke vervoerder(s) kan onverhoopte schade ontstaan. Als Base Logistics of de vervoerder aansprakelijk is, is de vergoeding volgens de geldende vervoersvoorwaarden gebaseerd op een gelimiteerd bedrag. Daarom kan het verstandig zijn zelf een transportverzekering af te sluiten tegen de eventuele risico’s. Via onze tool rekent u uw verzekeringspremie snel en eenvoudig uit.

  Boek nu uw verzekerde order. Neem contact op met onze afdeling Transport Planning via telefoonnummer +31 (0) 88 555 2222.

  Bereken uw verzekeringspremie  Contact

  Hoofdkantoor en DC

  Base Logistics B.V.
  Port of Moerdijk
  Logistic Boulevard 5
  4791 VC Klundert
  Nederland

  Kantoor PolenBydgosta building
  Office 709 (7th floor)
  Fordońska 246
  85-766 Bydgoszcz
  Polen

  Tel. +31 (0)88-555 2222
  E-mail info@baselogistics.com

  Kantoor Oostzaan

  Base Logistics B.V.
  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan
  Nederland

  Laat een bericht achter

  Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens. *

  Vraag een tarief aan
  Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens. *

  Close menu