Haal het beste uit uw Service Parts Logistics

Uw klanten willen uw producten en diensten steeds sneller ontvangen en dus is het belangrijk dat u uw Service Parts Logistics stroomlijnt. Het uitbesteden van uw Service Parts Logistics aan Base Logistics levert u kortere doorlooptijden en een hogere klanttevredenheid op.

Service parts logistics

Wij zijn gespecialiseerd in logistiek voor de veeleisende hightech- en medische industrie. Met een wereldwijd netwerk van meer dan 600 opslaglocaties tot onze beschikking, kunnen we op een flexibele en onafhankelijke manier de meest geschikte locatie voor de opslag van uw goederen bepalen.

Krachtige management-tool

Wij beschikken over de meest actuele logistieke data en de kennis om die te koppelen aan uw gegevens, de ervaring van onze logistieke specialisten en andere externe data. Het resultaat is een krachtige managementtool die u helpt uw logistiek en andere bedrijfsprocessen te analyseren en te optimaliseren.

Uniek concept

Maak gebruik van de beste SPL-oplossingen via één onafhankelijk contactpunt. Ons team van specialisten helpt u om uw handelsrisico’s en time-to-market te verminderen. Dankzij ons unieke concept kunt u uw activiteiten schalen, zodat ze meebewegen met de groei van uw bedrijf.

Kwaliteit

Naast onze ISO 9001:2008 certificering voldoen we aan de normen van ISO 13485:2003, voor medische hulpmiddelen.

Services

single it platform

Single IT platform

Onze logistieke applicatie Klairy combineert op unieke wijze Transport Management en Warehouse Management in één meertalig webbased systeem. Klairy maakt processen inzichtelijk en bewaakt gemaakte afspraken. Daarnaast vindt u hierin alle benodigde vervoersdocumenten.

Klairy geeft u volledig inzicht in uw voorraad en goederenstromen, inclusief strategische voorraadniveaus. U vindt alle relevante informatie binnen één goed geordend systeem, in realtime.

U hoeft zich geen zorgen te maken over ingewikkelde implementatieprocessen. Klairy is te gebruiken in uw eigen internetbrowser en u kunt er direct mee aan de slag. Het is uiteraard ook mogelijk om Klairy met bestaande systemen te integreren.

flexible engineering

Flexibele engineering

Ons team van toegewijde engineering professionals staat garant voor een foutloos bedrijfsproces-ontwerp. Met jarenlange expertise op het gebied van netwerkmodellering en procestechnologie zorgen we voor flexibele engineering van hoge kwaliteit. Dit maakt schaalbare en duurzame oplossingen over de hele wereld mogelijk, via ons omvangrijke partnernetwerk.

global

proactive program management

Proactive Program Management

Base Logistics werkt met helder gedefinieerde Statements of Work (SOW’s). Ons proactieve programmabeheer omvat uitgebreide gegevensanalyses en geautomatiseerde cycle counts. Structurele audits en pick verification zorgen voor een constant hoge kwaliteit. Zo kunnen wij volledig inzicht geven in uw voorraad, dankzij onze logistieke applicatie Klairy. Hiermee heeft u realtime inzicht in uw logistiek, inclusief Key Performance Indicators zoals de On Time Performance.

spl services

Base Logistics is er volledig op ingesteld om effectief om te gaan met uitzonderingen en klantspecifieke afspraken. De Control Tower van Base Logistics houdt alle zendingen nauwlettend en proactief in de gaten, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Loopt de levering geheel volgens verwachting, dan ontvangt u geen overbodige berichten. Wijkt er ergens in het proces iets af, dan wordt u snel geïnformeerd. Zo houdt u tijd vrij om u te richten op uw core business.

Warehouse Management

Wij beheren uw voorraad op een van onze beveiligde voorraadlocaties. Base Logistics beschikt over een wereldwijd netwerk van meer dan 600 voorraadlocaties, waaronder ons hoofdkantoor in Moerdijk met een beveiligingssysteem van BORG-klasse 4.

Transport Management

Base Logistics selecteert de meest geschikte vervoerder voor uw zending. Zo heeft u toegang tot honderden vervoerders, via één onafhankelijk aanspreekpunt.

Return Management

Ons geautomatiseerde proces zorgt voor efficiënter en rendabeler retourbeheer. Uw technici gebruiken en raadplegen gewoon Klairy met hun telefoon of tablet. Klairy biedt inzicht in uw retourgoederenstroom, wat leidt tot een hogere herbruikbaarheid van uw retourgoederen.

Demo & Eval Management

Effectief beheer zorgt voor lagere kosten dankzij volledig inzicht in de status en locatie van demo-producten.

Supply Chain Modelling

Onze unieke werkwijze geeft u inzicht in uw supply chain, zodat u makkelijk verschillende opties naast elkaar kunt zetten.

Value Added Logistics

We leveren hoogwaardige maatwerkoplossingen, speciaal ontworpen om u optimale flexibiliteit te bieden en ervoor te zorgen dat u altijd kunt voldoen aan de eisen van uw klanten.

WEEE (waste) Management

We beschikken over programma’s om te voldoen aan de WEEE/AEEA-richtlijn, gebaseerd op een uitgekiende ‘reverse & repair’-strategie.

Global Trade Management

De IOR (Importer of Record) & EOR (Exporter of Record) wordt door overheden officieel erkend als de officiële partij bij een internationale zendingstransactie. Hoewel de meeste bedrijven producten exporteren of importeren naar een specifieke bedrijfsentiteit als ze producten kopen of verkopen, kan het lastig zijn om garantie of noodvoorraadprogramma’s te bieden, zonder een verkooporganisatie die als IOR optreedt.

global trade management

Dankzij onze ervaring in het voldoen aan de IOR/EOR-normen, kunnen we de cruciale import en export van uw producten in landen over de hele wereld verzorgen. Onze lokale partners, die volledig worden getoetst aan de Amerikaanse Foreign Corrupt Practices Act (FCPA) voordat we met hen zakendoen, hebben uitgebreide kennis van lokale douaneregels met betrekking tot export- en importtransacties.

Customs en compliance

Base Logistics biedt IOR- en EOR-diensten in meer dan 100 landen. Wij bieden compliance-oplossingen om wereldwijd producten van onze klanten probleemloos door de douane te laten gaan. Base Logistics helpt u de risico’s te beperken op het gebied van customs en compliance.

Screening

Volgens de Amerikaanse wet mogen exporteurs hun goederen niet verkopen aan ‘ongewenste entiteiten’. Base Logistics biedt een uitgebreid ‘denied party’-screeningsproces, waarbij we gebruikmaken van de meest recente internationale informatie.

Authorized Economic Operator

Wij voldoen aan de strenge eisen van de Douane. Daarom heeft Base Logistics de status van Authorised Economic Operator (AEO) verkregen. De AEO-status is de Europese tegenhanger van C-TPAT, de veiligheidsmaatregelen die de Verenigde Staten hebben ingesteld na 11 september 2001. Dankzij het AEO-certificaat is voor onze klanten de kans op vertragingen door controles veel kleiner.

Global Network

Base Logistics heeft een wereldwijd partnernetwerk, tot in alle uithoeken van de wereld. Op basis van partnerships met ‘Approved Partners’ over de hele wereld, hebben we een betrouwbaar wereldwijd netwerk opgezet, met slimme logistieke oplossingen. Dankzij onze professionele meertalige specialisten kunnen we de meest efficiënte hoogwaardige service bieden, inclusief echte persoonlijke aandacht.

global network

Wereldwijd netwerk

Het mondiale netwerk van Base Logistics biedt regionale distributiecentra, een netwerk van ruim 600 wereldwijde strategische opslaglocaties en meer dan 900 ‘pick-up and drop-off’ (PuDo)-locaties in heel Europa, inclusief slimme locker-oplossingen. Dit netwerk is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van klanten in de veeleisende hightech- en medische industrie.

Realtime inzicht

Door geofencinggegevens te verzamelen tussen onze Strategic Stocking Locations en de eindbestemming van critical goods, kunnen we u zelfs realtime inzicht geven in de status van directe ritten.

Alle transportmodaliteiten

Dankzij onze gecombineerde en geïntegreerde oplossingen kunnen we u een concurrerende en heldere, wereldwijde oplossing bieden voor alle transportmodaliteiten. Eén waarin we gebruik maken van verschillende vervoerders voor de uitvoering van uw transport. Wij volgen en beheren dit transport namens u.

Volg ons

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens. *

Nieuws

Brexitnieuws

Er zijn nog steeds geen definitieve afspraken gemaakt over de Brexit, tussen het Verenigd Koninkrijk (VK) en de Europese Unie (EU). Volgens Ralph Antonise, Customs & Compliance Supervisor bij Base Logistics, kunnen bedrijven zich wel al voorbereiden.
Lees meer

Importheffingen op producten VS

De EU-commissie heeft besloten per vandaag, 20 juni 2018, extra ad valorem-heffingen toe te passen op de import van diverse Amerikaanse goederen in de EU.

In deze eerste fase gaat het omLees meer

Case Study Ridder

De aandrijfsystemen van Ridder Drive Systems staan bekend om hun betrouwbaarheid, robuustheid, montagegemak en flexibiliteit. Base Logistics verzorgt Transport ManagementLees meer

Case Study Gunnebo

Gunnebo Group heeft een portfolio van sterke merken, waarvan sommige honderden jaren oud zijn. Gerenommeerde merken zijn Gunnebo, opgericht in 1764, Chubbsafes opgericht in 1818 en Lips, opgericht in 1871. Lees meer

Tools

Tarief Service Parts Logistics

In de SPL-tarieven zijn de inslag, opslag en uitslag tarieven inbegrepen. Om deze tarieven direct op het scherm te kunnen tonen, verzoeken wij u vriendelijk uw gegevens, inclusief contactgegevens in te voeren. We nemen contact op met meer informatie over de geselecteerde diensten.

Uw aanvraag
Geselecteerde landen:
Geen
  Uw gegevens
  Gewenste aanvullende diensten

  Naast de opslag van uw goederen bieden wij ook aanvullende Value Added Logistics diensten. Maak een selectie uit een van de volgende diensten:

  Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens. *

  Volumegewicht

  Het gewicht en de ruimte die een pakket inneemt, zijn van belang bij het bepalen van de verzendkosten. Daarom wordt bij het berekenen van de prijs van uw zending ook gebruik gemaakt van het zogenaamde volumegewicht. Het is belangrijk voor elke zending het volumegewicht te berekenen en te vergelijken met het werkelijke gewicht in kilo’s. De verzendkosten worden vastgesteld op basis van het hoogste van beide ‘gewichten’.

  Voor de berekening van het volumegewicht bepaalt u eerst het volume; lengte x breedte x hoogte (in centimeters). Voor zendingen via luchtvracht en de ‘express’ service van internationale koeriers, deelt u het volume door de factor 6000 (in sommige gevallen 5000). Voor de ‘economy’ service via de integrators deelt u het volume door 4000. Bij binnenlandse zendingen via de integrators gebruikt u de factor 3333.

  De daadwerkelijke factor kan per vervoerder verschillen. Voor een actuele opgave van het volumegewicht van uw zendingen, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

  cm
  cm
  cm
  kg
  Track & Trace

  In ons logistieke systeem Klairy vindt u de actuele status van elke zending. Heeft u al een Klairy-login, dan kunt u hier direct inloggen. Als u nog geen inloggegevens heeft, dan kunt u die bij ons aanvragen.

  Heeft u nu alleen het trackingnummer van één van onderstaande vervoerders bij de hand, dan kunt u hieronder het trackingnummer invoeren.

  dhl
  fedex
  tnt
  ups
  dpd
  Public Holidays

  Hieronder vindt u de internationale vrije dagen voor januari 2019. Een volledig overzicht van alle internationale vrije dagen vindt u hier.

  Dinsdag 1 januari 2019
  Abkhazia Åland Albania Algeria American Samoa Andorra Angola Anguilla Antigua and Barbuda Argentina Armenia Aruba Australia Austria Azerbaijan Bahamas Bahrain Bangladesh* Barbados Belarus Belgium Belize Bénin Bermuda Bolivia Bonaire, St Eustatius and Saba Bosnia and Herzegovina Botswana Brazil British Virgin Islands Brunei Bulgaria Burkina Faso Burundi Cambodia Cameroon Canada Cape Verde Cayman Islands Central African Republic Chad Chile China Christmas Island Cocos (Keeling) Islands Colombia Comoros Congo, Dem. Rep. (Zaire) Congo, Republic of the Cook Islands Costa Rica Costa Rica* Côte d’Ivoire Croatia Cuba Curaçao Cyprus Czech Republic Denmark Djibouti Dominica Dominican Republic East Timor Ecuador Egypt* El Salvador Eritrea Estonia Falkland Islands Faroe Islands Fiji Finland France French Guiana French Polynesia Gabon Gambia Georgia Germany Ghana Gibraltar Greece Greenland Grenada Guadeloupe Guam Guatemala Guernsey and Alderney Guinea Guinea, Equatorial Guinea-Bissau Guyana Haiti Holy See (Vatican City) Honduras Hong Kong Hungary Iceland India* Indonesia Iraq Ireland Isle of Man Italy Jamaica Japan Jersey Jordan Kazakhstan Kenya Kiribati Kosovo Kuwait Kyrgyzstan Laos Latvia Lebanon Lesotho Liberia Liechtenstein Lithuania Luxembourg Macau Macedonia Madagascar Malawi Malaysia Maldives* Mali Malta Marshall Islands Martinique Mauritania Mauritius Mayotte Mexico Micronesia Moldova Monaco Mongolia Montenegro Montserrat Morocco* Mozambique Myanmar Namibia Nauru Netherlands New Caledonia New Zealand Nicaragua Niger Nigeria Niue Norfolk Island North Cyprus North Korea Northern Mariana Islands Norway Pakistan* Palau Panama Papua New Guinea Paraguay Peru Philippines Pitcairn Islands Poland Portugal Puerto Rico Qatar* Réunion Romania Russia Rwanda Saint Barthélemy Saint Helena Saint Kitts and Nevis Saint Lucia Saint Martin Saint Pierre et Miquelon Saint Vincent and Grenadines Samoa San Marino Sao Tome and Principe Sénégal Serbia Seychelles Sierra Leone Singapore Sint Maarten Slovakia Slovenia Solomon Islands Somalia South Africa South Korea South Sudan Spain Sudan Suriname Svalbard and Jan Mayen Swaziland (eSwatini) Sweden Switzerland Syria Taiwan Tajikistan Tanzania Thailand Togo Tokelau Tonga Transdniestria Trinidad and Tobago Tunisia Turkey Turkmenistan Turks and Caicos Islands Tuvalu UAE (United Arab Emirates) Uganda UK (United Kingdom) Ukraine Uruguay USA (United States) Uzbekistan Vanuatu Venezuela Vietnam Virgin Islands, U.S. Wallis and Futuna West Bank Yemen* Zambia Zimbabwe

  Woensdag 2 januari 2019
  Abkhazia Albania Armenia Azerbaijan Bosnia and Herzegovina Botswana Canada* Cook Islands Costa Rica* Cuba East Timor* Georgia Haiti India* Japan* Kazakhstan Kosovo Kyrgyzstan Liechtenstein* Malawi* Mauritius Montenegro New Zealand Niue Romania Russia Rwanda Saint Kitts and Nevis Saint Lucia Samoa Serbia Seychelles Slovenia Switzerland* Tokelau Transdniestria UK (United Kingdom)* Uzbekistan

  Donderdag 3 januari 2019
  Armenia Bhutan Burkina Faso Costa Rica* Japan* Kyrgyzstan Malawi* Russia Transdniestria Uzbekistan

  Vrijdag 4 januari 2019
  Armenia Congo, Dem. Rep. (Zaire) Costa Rica* Kyrgyzstan Malawi* Myanmar Russia Transdniestria

  Zaterdag 5 januari 2019
  Costa Rica* Kyrgyzstan Transdniestria

  Zondag 6 januari 2019
  Åland Andorra Armenia Austria Bhutan Costa Rica* Croatia Cyprus Dominican Republic Finland Germany* Greece Greenland Holy See (Vatican City) Iraq Italy Kyrgyzstan Lebanon Liechtenstein Montenegro Myanmar Poland Puerto Rico San Marino Slovakia Spain Sweden Switzerland* Transdniestria Uruguay* Virgin Islands, U.S.

  Maandag 7 januari 2019
  Abkhazia Armenia Belarus Bosnia and Herzegovina* Cambodia Colombia Egypt Eritrea* Ethiopia Georgia Kazakhstan Kosovo Kyrgyzstan Macedonia Moldova Montenegro Puerto Rico* Russia Serbia Spain* Sudan* Transdniestria Ukraine West Bank*

  Dinsdag 8 januari 2019
  Bosnia and Herzegovina* Moldova Montenegro Russia Sudan*

  Woensdag 9 januari 2019
  Bosnia and Herzegovina* Montenegro Panama Sudan*

  Donderdag 10 januari 2019
  Bahamas Bénin

  Vrijdag 11 januari 2019
  Micronesia* Morocco

  Zaterdag 12 januari 2019
  Algeria India* Tanzania

  Zondag 13 januari 2019
  Cape Verde India*

  Maandag 14 januari 2019
  Abkhazia Bosnia and Herzegovina* India* India* Japan Malaysia* Tunisia

  Dinsdag 15 januari 2019
  India* India* Malawi Nepal* Sri Lanka

  Woensdag 16 januari 2019
  Congo, Dem. Rep. (Zaire) India* India*

  Donderdag 17 januari 2019
  Congo, Dem. Rep. (Zaire) India*

  Zaterdag 19 januari 2019
  Eritrea Ethiopia Georgia

  Zondag 20 januari 2019
  Azerbaijan Cape Verde Guinea-Bissau Malaysia* Mali Sri Lanka

  Maandag 21 januari 2019
  American Samoa Barbados Dominican Republic Guam* Malaysia* Mauritius New Zealand* Northern Mariana Islands Puerto Rico* USA (United States) Virgin Islands, U.S.*

  Dinsdag 22 januari 2019
  Bolivia

  Woensdag 23 januari 2019
  India* Pitcairn Islands

  Donderdag 24 januari 2019
  Romania

  Vrijdag 25 januari 2019
  Angola* Aruba Egypt India*

  Zaterdag 26 januari 2019
  Australia Christmas Island Cocos (Keeling) Islands Dominican Republic India Norfolk Island Uganda

  Zondag 27 januari 2019
  Egypt* Monaco

  Maandag 28 januari 2019
  Armenia Australia Cayman Islands Christmas Island Cocos (Keeling) Islands New Zealand* Norfolk Island

  Donderdag 31 januari 2019
  Nauru

  * Regionaal, kijk voor meer informatie op: www.qppstudio.net

  Transportverzekering

  Base Logistics zorgt dat uw goederen vervoerd worden. Ondanks onze goede zorgen en die van de feitelijke vervoerder(s) kan onverhoopte schade ontstaan. Als Base Logistics of de vervoerder aansprakelijk is, is de vergoeding volgens de geldende vervoersvoorwaarden gebaseerd op een gelimiteerd bedrag. Daarom kan het verstandig zijn zelf een transportverzekering af te sluiten tegen de eventuele risico’s. Via onze tool rekent u uw verzekeringspremie snel en eenvoudig uit.

  Boek nu uw verzekerde order. Neem contact op met onze afdeling Transport Planning via telefoonnummer +31 (0) 88 555 2222.

  Bereken uw verzekeringspremie  Contact

  Hoofdkantoor en DC

  Base Logistics B.V.
  Port of Moerdijk
  Logistic Boulevard 5
  4791 VC Klundert
  Nederland

  Kantoor PolenBydgosta building
  Office 709 (7th floor)
  Fordońska 246
  85-766 Bydgoszcz
  Polen

  Tel. +31 (0)88-555 2222
  E-mail info@baselogistics.com

  Kantoor Oostzaan

  Base Logistics B.V.
  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan
  Nederland

  Laat een bericht achter

  Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens. *

  Vraag een tarief aan
  Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn gegevens. *

  Close menu