Unieke logistieke applicatie

Klairy is een laagdrempelig logistiek systeem waar u snel mee aan de slag kunt. Alles wat u nodig heeft om uw logistiek te managen, vindt u met Klairy in één systeem. Klairy geeft u volledig inzicht in uw voorraad en goederenstromen, inclusief Key Performance Indicators en strategische voorraadniveaus. Waar en wanneer u maar wilt.

Simpel

U hoeft zich geen zorgen te maken over ingewikkelde implementatieprocessen. Klairy is te gebruiken in uw eigen internetbrowser en u kunt er direct mee aan de slag. Het is uiteraard ook mogelijk om Klairy met bestaande systemen te integreren.

Efficiënt

Klairy bevat alle benodigde vervoersdocumenten, maar ook de documenten die nodig zijn voor customs en compliance. Heeft u direct een prijs nodig voor een zending, dan vindt u die met een druk op de knop.

Controleerbaar

Klairy maakt niet alleen de processen inzichtelijk, maar bewaakt ook de gemaakte afspraken. U krijgt precies de informatie die voor u van belang is.

Vorige week

51,804
Cycle count
4,056
Klant logins
729,823
Items op voorraad

Key features

Reporting

Klairy maakt uw logistieke data eenvoudig beschikbaar. U bepaalt zelf welke belangrijke cijfers en feiten u in beeld krijgt. Alle informatie is bovendien ‘real-time’ beschikbaar. Binnen Klairy vindt u meer dan 20 verschillende standaardrapportages.

Overzichtelijke rapportages

Met een druk op de knop maakt u daardoor overzichtelijke rapportages over voorraad en goederenstromen, inclusief Key Performance Indicators en strategische voorraadniveaus. Daarnaast creëert u snel uw eigen managementrapportages en gesplitste kostenoverzichten.

Uiteraard kunt u alle rapportages exporteren naar Excel, zodat u de gegevens verder kunt verwerken en combineren.

MIAS

Uniek in Klairy is de tool die u inzicht geeft in uw inactieve voorraad, genaamd MIAS (Material Inactive Stock). MIAS is een krachtig hulpmiddel voor het verlagen van uw voorraden.

Transport Management

Met Klairy kunt u eenvoudig nieuwe transporten plannen en volledig overzicht houden via één centraal overzichtsscherm, ongeacht het soort zending. Via Base Logistics heeft u toegang tot honderden specialisten, elk met hun eigen specifieke kracht of kennisgebied.

Inzichtelijk

Onze logistieke applicatie maakt daarnaast de processen inzichtelijk en bewaakt ook de gemaakte afspraken. U kunt eenvoudig uw On Time Performance inzien. Dit bepaalt mede het serviceniveau dat uw klanten ervaren.

Vervoersdocumenten

Klairy zorgt automatisch voor de meest voorkomende vervoersdocumenten en neemt u zo bij internationale verzendingen veel werk uit handen. U hoeft de documenten eigenlijk alleen nog maar zelf te printen.

Warehouse Management

Klairy geeft u volledige controle door inzicht in uw voorraad en goederenstromen. Waar ter wereld uw materialen ook zijn opgeslagen op een van onze beveiligde voorraadlocaties, of op uw eigen locatie. U bepaalt zelf welke belangrijke cijfers en feiten u in beeld krijgt.

Kwaliteit

Structurele audits en pick verification zorgen voor een constant hoge kwaliteit. Daarnaast verzorgt Base Logistics periodiek geautomatiseerde cycle counts.

Base Logistics zorgt voor een nauwkeurige controle van goederenomschrijvingen. Hiermee voorkomt u dat problemen in omschrijvingen vertraging tijdens het transport veroorzaken.

Dual-use

Daarnaast controleren wij de Parts Master aan de hand van onder andere de Export Control Classification Numbers (ECCN). ECCN-nummer zijn van belang om te bepalen in hoeverre producten als dual-use goederen kunnen worden geclassificeerd.

Finance Management

Dankzij Klairy heeft u in één oogopslag inzicht in alle facturen, inclusief de betaalstatus ervan. Via Klairy kunt u ook snel zelf afleverbewijzen en overzichten downloaden voor uw BTW- en douaneaangifte.

Specificatie

Uw facturen worden gespecificeerd volgens uw wensen. U kunt kiezen voor één verzamelfactuur, of gesplitst naar kosten, gebruikers of afdelingen.

Exporteren

Iedere factuur is bovendien digitaal beschikbaar. Uiteraard kunt u alle data exporteren naar Excel, zodat u de gegevens verder kunt verwerken.

Compliance

Klairy biedt alle tools om de steeds groter wordende bedrijfsrisico’s op het gebied van compliance en customs te beperken. Klairy genereert automatisch meldingen zodra orders niet compliant zijn. Dat kan zijn op basis van productomschrijvingen, sanctielanden, blacklisted company’s, etc.

Historie

Dankzij gedetailleerde informatie in Klairy, zoals serie- en batch-/lotnummers, kunt u direct de volledige historie van een product achterhalen.

Controles

Base Logistics controleert vooraf nauwkeurig uw Parts Master. Ook bij het plannen van transport vinden zorgvuldige controles plaats, om te voorkomen dat problemen in omschrijvingen vertraging tijdens het transport veroorzaken.

Support Tickets

Klairy maakt communicatie over uw logistiek overzichtelijk, dankzij het geïntegreerde support ticket systeem. Voor vragen over facturatie, voorraad of transportorders, kunt u via Klairy een support ticket aanmaken.

Snel antwoord

Alle correspondentie met bijbehorende bijlagen vindt u dan terug bij de betreffende order. Base Logistics houdt responstijden voor support tickets altijd nauwlettend in de gaten, zodat u nooit lang hoeft te wachten op een antwoord.

Webchat

Heeft u een korte vraag, dan kunt u ook via webchat met ons contact opnemen. U heeft dan direct contact met een medewerker van onze Control Tower.

Maak ook gebruik van Klairy!

Neem contact met ons op en vraag uw login aan.

Close menu